Adana’da evlerinde ruhsatsız silah bulunan kardeşler tutuklandı

Seyhan İlçe Emniyeti, Ruhsatsız Silah Operasyonu Düzenledi

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Onur Mahallesi’nde bulunan bir evde ruhsatsız silah bulunduğu ihbarı üzerine harekete geçti. Operasyon, Mehmet D. ve kardeşi Şerif D.’nin yaşadığı 2 katlı eve düzenlendi.

Polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen aramada, merdiven boşluğundaki valizin içinde 11 ruhsatsız tabanca, 34 şarjör, ruhsatsız av tüfeği, 19 tabanca parçası, çelik yelek ve 4 mermi ele geçirildi. Mehmet D. ve Şerif D. gözaltına alındı. Mehmet D., ifadesinde, “Bu konuyla ilgimiz yok. Polis silahları çıkarınca şaşırdık” dedi.

İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Mehmet D. ve Şerif D., çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)

Related Posts

Ukrayna ordusu Herson bölgesinde bir apartmanı vurdu: Enkaz altında onlarca kişi var

Herson Bölgesi Valisi Vladimir Saldo, Ukrayna ordusunun Herson bölgesindeki Alyoşki kasabasında bir apartmanı vurduğunu, enkaz altında onlarca kişinin olduğunu belirtti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bakan: İzmir yargı tarihinde biz hiç böyle bir şey görmedik!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bakan: İzmir yargı tarihinde biz hiç böyle bir şey görmedik!

Edirne’de tır sürücüsü aracında ölü bulundu

Manisa’dan yüklediği malzemeyi Edirne’ye getiren tır şoförü aracında ölü bulundu.

O ilimizin 50 günlük suyu kaldı!

Temmuz ayıyla birlikte sıcaklıkların artması ve yağış miktarının düşmesiyle beraber barajlardaki su miktarı düşmeye başladı. Son olarak Hatay’da 3 ilçenin 50 günlük suyu kaldığı açıklandı.

CHP’den Bayrampaşa Belediyesi’ndeki istifalar hakkında açıklama: Suç duyurusunda bulunuldu

CHP’den Bayrampaşa Belediyesi’ndeki istifalar hakkında açıklama: Suç duyurusunda bulunuldu

Bayrampaşa Belediye Meclisi’nde CHP’li 2 üye partilerinden istifa etti

Bayrampaşa Belediye Meclisi’nde CHP’li 2 üye partilerinden istifa etti