Adıyaman’da AK Parti 8. Olağan Kongresi yapıldı

Faruk Bülent Kaplan, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seçildi

Adıyaman (İGFA) – AK Parti’nin Adıyaman İl Başkanlığı için gerçekleştirilen kongrede yapılan oylama sonucunda Faruk Bülent Kaplan, il başkanı olarak seçildi. Yeni dönemde Adıyaman’a yönelik önemli projeler üzerinde çalışacaklarını dile getiren Kaplan, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Ulaştırma Bakanı ve milletvekilleri de kongrede yaptıkları konuşmalarda, Adıyaman’a yönelik yatırımların artarak devam edeceğini vurguladılar.

Kongrenin sonunda partililer, yeni il başkanını tebrik ederek, Adıyaman’ın kalkınması için birlikte çalışacaklarını ifade ettiler.

Related Posts

ABD Başkanı Donald Trump, kararnameyi imzaladı! Suriye’ye yaptırımları kaldırdı

ABD Başkanı Donald Trump, ABD’nin Suriye’ye yaptırımlarını sonlandıran başkanlık kararnamesini imzaladı. Konuya ilişkin Beyaz Saray Sözcüsü Karoline Leavitt, “Bu, ülkenin istikrar ve barışa giden yolunu desteklemek ve teşvik etmek için bir çabadır.” ifadelerini kullanmıştı.

Yangına müdahale eden itfaiyecileri öldürdü: FBI ve SWAT alarma geçti

ABD’nin Idaho eyaletinde çıkan çalı yangınına müdahale eden itfaiyecilere ateş açılması sonucu 2 personel hayatını kaybetti, ekiplere pusu kurduğu düşünülen zanlı silahla öldürüldü.

Trump’tan Netanyahu’ya Gazze şartı: Parayı veriyorum davayı düşürün

ABD yönetiminin son dönemde Gazze’de ateşkes ilan edilmesi yönündeki çağrıları artıyor. Başkan Donald Trump’ın İsrail yargısına müdahale çabaları da bu kapsamda değerlendiriliyor. Netanyahu hakkındaki yolsuzluk davalarının düşürülmesi için çabalayan Trump, buna karşılık Gazze’deki savaşın bitmesini talep ediyor.

Fethiye’de uyuşturucu operasyonu 5 tutuklama

Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenlenen operasyonda uyuşturucu maddelerle yakalanan 7 şüpheliden 5’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ABD’li gazeteci Carlson ile Cumhuriyetçi Kongre Üyesi Greene’den Zohran Mamdani’ye övgü

ABD’li gazeteci Carlson ile Cumhuriyetçi Kongre Üyesi Greene’den Zohran Mamdani’ye övgü

CHP’li Günaydın ‘butlan’ ve ‘kayyum’ çıkışı

CHP’li Günaydın, “Partilere yönelik ne butlan ne de kayyum kararının hukuki temeli yok” dedi.