Bahçeli, kürsüde Kartalkaya’yı andı: Gözyaşlarını tutamadı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: “Türkiye Büyük Bir Felaket İle Sarsıldı”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada Kartalkaya’da yaşanan yangın faciasına dikkat çekti. Bahçeli, “Türkiye büyük bir felaket ile sarsıldı. Grand Kartal oteli yangınında 8 aile yok olmuş kimin umurunda. 36 çocuğumuz hayatını kaybetmiş kimin önceliğinde. Allah için birisi söylesin, geçen haftadan beri süre gelen tartışmadan bir sonuç çıkaran var mıdır? Hangi ara insanlıktan bu kadar uzaklaştık. 78 vatan evladımızın hesabını kim ya da kimler verecek?” şeklinde konuştu.

Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Duygusal anlar yaşayan Bahçeli, “Grand Kartal otel yangınında kimin sorumluluğu bulunuyorsa hesabını vermesi kaçınılmaz bir hukuk gereğidir. Henüz yanmış insanlar otelden çıkarılmamışken, onu bunu suçlayıp narsistlik yaptılar. Grand Kartal otel yangınıyla ilgili bırakalım yargı görevini yapsın. Otel sahibinden il özel idaresine ve ilgili bakanlığa kadar, ya kurumsal ya da kişisel olarak tek tek hesap versinler. Beni ilgilendirmiyor demek ahlaki sorumluluk ilgisini çiğnemek demektir” şeklinde konuşmasını sürdürdü.

Ayrıntılar geliyor…

(HABER MERKEZİ)

Related Posts

Ukrayna ordusu Herson bölgesinde bir apartmanı vurdu: Enkaz altında onlarca kişi var

Herson Bölgesi Valisi Vladimir Saldo, Ukrayna ordusunun Herson bölgesindeki Alyoşki kasabasında bir apartmanı vurduğunu, enkaz altında onlarca kişinin olduğunu belirtti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bakan: İzmir yargı tarihinde biz hiç böyle bir şey görmedik!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bakan: İzmir yargı tarihinde biz hiç böyle bir şey görmedik!

Edirne’de tır sürücüsü aracında ölü bulundu

Manisa’dan yüklediği malzemeyi Edirne’ye getiren tır şoförü aracında ölü bulundu.

O ilimizin 50 günlük suyu kaldı!

Temmuz ayıyla birlikte sıcaklıkların artması ve yağış miktarının düşmesiyle beraber barajlardaki su miktarı düşmeye başladı. Son olarak Hatay’da 3 ilçenin 50 günlük suyu kaldığı açıklandı.

CHP’den Bayrampaşa Belediyesi’ndeki istifalar hakkında açıklama: Suç duyurusunda bulunuldu

CHP’den Bayrampaşa Belediyesi’ndeki istifalar hakkında açıklama: Suç duyurusunda bulunuldu

Bayrampaşa Belediye Meclisi’nde CHP’li 2 üye partilerinden istifa etti

Bayrampaşa Belediye Meclisi’nde CHP’li 2 üye partilerinden istifa etti