Beline sardığı 5 bin 148 adet ilaçla gümrükte yakalandı

Gümrük Muhafaza Ekipleri Kadının Üzerinde 5 Bin Adet İlaç Buldu

Türkiye’ye giriş yapmak üzere Kapıkule gümrük sahası yolcu giriş salonuna gelen bir kadın, pasaport işlemlerini tamamladıktan sonra gümrük muhafaza kontrol noktasına geldi. Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, yürüyüş ve davranışından şüphelendikleri kadının üzerinde arama yaptı.

İHA’nın haberine göre şüphelinin 5 bin 148 adet ilacı vücudunun her tarafına sardığı görüldü. Detaylı X-ray tarama ve metal dedektör taramasından geçirilen kadında, ilaçların özel yapılan bir kıyafetin tüm ceplerine konulup, üzerinin de tekrar kumaşla dikildiği tespit edildi.

Şüpheli hakkında Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı doğrultusunda 5607 sayılı kanuna muhalefet suçundan adli işlem başlatıldı.

(İHA)

Related Posts

Traktör ikiye bölündü: 1’i ağır 2 yaralı

Gaziantep’te TIR ile çarpışan traktör ikiye bölündüğü kazada 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

Gözaltındaki Muhittin Böcek’in oğlu Gökhan Böcek ve eski gelini Zeynep Kerimoğlu hakkında da gözaltı kararı!

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca, “rüşvet” iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek gözaltına alındı. Böcek’in oğlu Gökhan Böcek ve eski gelini Zeynep Kerimoğlu hakkında da gözaltı kararı verildi.

Afrika üzerinden geliyor! Bugün başlıyor: Sıcaklıklar 40 dereceyi aşacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkacağını belirterek vatandaşları günün en sıcak saatlerinde dikkatli olmaya çağırdı.

İzmir Buca’daki yangının çıkış anı görüntülendi: Akılalmaz sorumsuzluk pes dedirtti!

İzmir’in Buca ilçesinde başlayarak diğer ilçelere sıçrayan orman yangınının çıkış anı görüntüsü ortaya çıktı. Kaçak bir inşaatta yapılan kaynak işlemi sırasında çıkan yangına ilişkin gözaltı sayısı 5’e yükseldi.

Manavgat Belediyesi’ne operasyon: Belediye Başkanı hakkında gözaltı kararı

Son dakika: Manavgat Belediyesi’ne operasyon… belediye Başkanı Niyazi Nefi Kaya ve 35 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Pezeşkiyan: İran Silahlı Kuvvetleri savaşın bölgeye yayılmasını engelledi

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, Hankendi’de düzenlenen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı’nın (EİT) 17’nci Zirve Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “İran Silahlı Kuvvetleri, BM Şartı’nın 51’inci maddesine dayanarak meşru müdafaa hakkı çerçevesinde İran halkını, ülkenin egemenliğini ve toprak bütünlüğünü savundu. Verilen kararlı karşılıkla saldırganlara unutulmaz bir ders verildi ve savaşın bölgeye yayılmasına engel oldu” dedi.