Bülent Arınç’tan çok konuşulacak ‘Kartalkaya yangını’ yorumu: ‘O zaman sorumlu kim, Turizm Bakanlığı’

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, Bolu Kartalkaya’daki Grand Kartal Otel’deki yangın faciasıyla ilgili tartışmaları bir açıklamayla gündeme taşıdı. Arınç, Elips TV’ye verdiği röportajda, yangının turizm yatırımları alanında meydana geldiğini ve sorumluluğun Turizm Bakanlığı’nda olduğunu belirtti.

Arınç, “Otelde yangına karşı alınan tedbirlerin yeterli olup olmadığını merak ediyorum. Medyada yapılan tartışmaları takip ediyorum. Suçlamalar havada uçuşuyor. Belediyeyi suçluyorsunuz, ‘Biz büyükşehir belediyesi değiliz’ diyorlar. Doğru, belediyenin yetki alanı burası değil. Bu durumda sorumlu kim? Turizm Bakanlığı” şeklinde konuştu.

Eski TBMM Başkanı, sorumluların tespit edilmesi gerektiğini vurgulayarak, “Yangında hayatını kaybedenler var. Bu vaka üzerinden sorumlular birbirlerine suç atıyor. Bu durum insanları üzüyor. Sorumlular mutlaka cezalandırılmalı.” dedi.

Related Posts

İndirim izdihamı: Bir kişi fenalaştı

Mersin’de mağaza açılışında izdiham çıktı. Müşteriler indirimleri ürünleri alabilmek için yarışırken, bir kişi fenalık geçirdi.

Burhaniye’de 9. Kızıklı Yağlı Güreşleri Büyük Bir İlgiyle Gerçekleşti

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde düzenlenen geleneksel 9. Kızıklı Yağlı Güreşleri’nde 314 pehlivan mücadele etti. Başpehlivanlık finalinde Mustafa Taş, Furkan Durmuş Altın’ı yenerek altın kemeri kazandı. Organizasyona yoğun ilgi ve katılım gözlemlendi.

Bilim açıkladı: Bebeğin cinsiyeti şansa bağlı değil

Yeni bir araştırma, çocukların cinsiyetinin tamamen şansa bağlı olmadığını ortaya koydu.

Çeşme’de İşe Alınan Görevli Baltayla Öldürüldü

Eski site görevlisi S.Ş., yeni görevlisi Soner Boztepe’yi baltayla öldürdü, tutuklandı.

Galatasaray Taraftarları’ndan Anlamlı Bağış

Salihli’deki Galatasaray Taraftarlar Derneği, engelli gence akülü sandalye hediye etti.

İstanbul’da Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu

İstanbul’da düzenlenen operasyonda 73 düzensiz göçmen yakalandı, sahte belgeler ele geçirildi.