Bursa’da Fabrikada Yangın: Hasar Görüntülendi

Bursa’da Yangın Sonrası Fabrikada Meydana Gelen Hasar Gözlerden Kaçmadı

Geçtiğimiz gece Bursa’nın Nilüfer ilçesi Tahtalı Mahallesi’nde meydana gelen yangında zarar gören fabrikanın durumu merak konusu oldu. Fabrikanın çatısı ve dış cephesinde oluşan hasarlar, görenleri şaşırttı.

Ses sistemleri üretimi yapan fabrikada çıkan yangın, işçilerin hızlı müdahalesi ve 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirimleriyle kontrol altına alındı. İtfaiye, polis ve sağlık ekipleri yangına anında müdahale ederek facianın önüne geçti. Yangın söndürüldükten sonra soğutma çalışmaları ise gece boyunca devam etti.

Gündüz aydınlığında çekilen görüntüler ise fabrikanın çatısındaki saçların birbirine girmesiyle oluşan hasarı net bir şekilde gözler önüne serdi.

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı, yangının çıkış nedenini belirlemek üzere soruşturma başlattı ve çalışmalarına devam etmektedir.

Yazar: Yiğithan HÜYÜK – Kameraman: Muhammet Hüseyin SEZGİN/BURSA

Related Posts

Eski kız arkadaşı Fatma Kara’yı öldüren sanığa 9 ay hapis cezası

İzmir’in Ödemiş ilçesinde eski kız arkadaşı Fatma Kara’yı öldüren ve cinayet öncesi Kara’yı tehdit edip hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla yargılanan Olgun Gacar’a “tehdit” ve “hakaret” suçlarından 9 ay hapis cezası verildi.

İsrail ordusundan Farsça mesaj: Rejimin güvenlik kurumlarında çalışanlar bile korkularını dile getirip İsrailli yetkililerle temasa geçmemizi istedi

İsrail ordusundan Farsça mesaj: Rejimin güvenlik kurumlarında çalışanlar bile korkularını dile getirip İsrailli yetkililerle temasa geçmemizi istedi

Haliç Köprüsü’nde metrobüs kazası

Haliç Köprüsü üzerinde metrobüs kaza yaptı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, trafik akışı olumsuz etkilendi. Ekiplerin çalışmaları devam ediyor.

ABD, Türkiye’den aldığı kremayı geri çağırdı, salgına yol açmış!

Gıda ve İlaç Dairesi’ne (FDA) göre, bazı kişilerde salmonella enfeksiyonu görüldüğünün bildirilmesinin ardından Türkiye’den ithal fıstık kreması market raflarından toplatılıyor. TÜRK MARKASI SALMONELLA SALGININA YOL AÇTI USA Today’in haberine göre …

Yanan otomobili evinin penceresinden söndürmeye çalıştı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde park halindeyken motor kısmından alev alıp yanan otomobile, yakındaki binanın 1’inci katındaki kişi, evinin penceresinden kovayla su döküp söndürmeye çalıştı. Olay anı, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Deprem profesörünün villası kaçak çıktı: Önce yıktı, sonra satışa çıkardı

Kuşadası’ndaki villasına kaçak kat yaptırmasıyla tartışma konusu olan ünlü deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, villasının kaçak eklentilerini yıktı. Daha sonrasında evini satışa çıkaran Ercan, ilçeyi terk etti.