Bursa’da Fabrikada Yangın: Hasar Görüntülendi

Bursa’da Meydana Gelen Fabrika Yangınının Ardından Ortaya Çıkan Zararlar Görüntülendi

Bursa’da bir fabrikada dün gece meydana gelen yangın sonrasında, fabrikadaki hasarlar net bir şekilde ortaya konuldu. Nilüfer ilçesi Tahtalı Mahallesi’nde bulunan ve ses sistemleri üreten bir fabrikada yaşanan yangında, çatı ve dış cephe zarar gördü. Fabrikadaki işçiler hemen yangını fark ederek müdahale etti ve durumu yetkililere bildirdi.

Olayın hemen ardından bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın kısa sürede tüm binayı sarmış olsa da, polis ve itfaiye ekiplerinin ortak çalışmasıyla yangın kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları ise sabaha kadar devam etti.

Yangın sonrasında meydana gelen hasarlar, gün ışığında detaylı bir şekilde belgelendi. Bununla beraber, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı, olayın neden kaynaklandığını araştırmak amacıyla soruşturma başlattı.

Related Posts

Savaşın gölgesinde Türkiye’nin doğal gaz altyapısı

Türkiye, doğal gazda tedarik, depolama ve üretim altyapısına yaptığı büyük yatırımlarla enerji arz güvenliğini güçlendiriyor. Karadeniz gazındaki üretim artışı ve gelişen LNG terminalleri sayesinde, ülke dış şoklara karşı dayanıklılığını artırıyor. 2028’de doğal gaz kapasitesi 13 milyar metreküpü aşacak

e-Nabız’da yeni dönem! Sistem değişti

Sağlık Bakanlığı’nın dijital sağlık platformu e-Nabız’a, yeni güncelleme ile ‘Biyometrik Giriş’, ‘Karekod’ uygulaması ile ilaç satın alma gibi birçok yeni özellik getirildi. e-Nabız’da kullanıcı sayısı da 78,5 milyona ulaştı.

Patron, hem şirketleri için hem de kendisi için konkordato talep etti: Üç ay süre verildi

Dost Grup Yönetim Kurulu Başkanı Natanael Tavit, kendisi ve şirketleri için konkordato talebinde bulundu.

TÜRK-İŞ Başkanı Atalay duyurdu: Kamu işçilerine yeni zam teklifi geliyor

TÜRK-İŞ Başkanı Atalay duyurdu: Kamu işçilerine yeni zam teklifi geliyor

Mehmet Şimşek, enflasyon beklentilerinden memnun

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) dün Piyasa Katılımcıları Anketi’nin sonuçlarını açıkladı. Enflasyon beklentilerinin de yer aldığı ankete ilişkin Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından değerlendirmede bulundu. Şimşek …

Tatil göçüne hazırlık: Sınır kapılarına yeni düzenleme

Ticaret Bakanlığı, yaz tatili döneminde artan yolcu geçişlerine karşı sınır kapılarında kapsamlı tedbirler aldı. Emniyet ve gümrük personeli takviye edildi, vatandaşların işlemleri için yeni alanlar oluşturuldu.