Cemaat namaz kılarken camiye torpil attı

Elazığ’da çocuk caminin içerisine torpil attı!

Elazığ’da yaşanan ilginç bir olayda, Mustafapaşa Mahallesi’ndeki Kışla Camii’nde cemaat namaz kılarken, bir çocuk cami içerisine girip çakmakla yaktığı 2 torpili attı. Torpillerden biri patlarken, şüpheli çocuk kaçmayı başardı.

Olay anı güvenlik kameralarına yansırken, cemaatten bazı kişiler hızla harekete geçerek yangını söndürdü. Halıyı suyla söndüren cemaat mensupları, daha büyük bir felaketi önledi.

Şüphelinin yakalanması için başlatılan çalışmalar devam ederken, camide büyük bir panik yaşandığı da belirtildi. İddialara göre, şüpheli çocuğun hareketinin ne amaçla yapıldığı henüz netlik kazanmış değil.

Related Posts

Ukrayna ordusu Herson bölgesinde bir apartmanı vurdu: Enkaz altında onlarca kişi var

Herson Bölgesi Valisi Vladimir Saldo, Ukrayna ordusunun Herson bölgesindeki Alyoşki kasabasında bir apartmanı vurduğunu, enkaz altında onlarca kişinin olduğunu belirtti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bakan: İzmir yargı tarihinde biz hiç böyle bir şey görmedik!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bakan: İzmir yargı tarihinde biz hiç böyle bir şey görmedik!

Edirne’de tır sürücüsü aracında ölü bulundu

Manisa’dan yüklediği malzemeyi Edirne’ye getiren tır şoförü aracında ölü bulundu.

O ilimizin 50 günlük suyu kaldı!

Temmuz ayıyla birlikte sıcaklıkların artması ve yağış miktarının düşmesiyle beraber barajlardaki su miktarı düşmeye başladı. Son olarak Hatay’da 3 ilçenin 50 günlük suyu kaldığı açıklandı.

CHP’den Bayrampaşa Belediyesi’ndeki istifalar hakkında açıklama: Suç duyurusunda bulunuldu

CHP’den Bayrampaşa Belediyesi’ndeki istifalar hakkında açıklama: Suç duyurusunda bulunuldu

Bayrampaşa Belediye Meclisi’nde CHP’li 2 üye partilerinden istifa etti

Bayrampaşa Belediye Meclisi’nde CHP’li 2 üye partilerinden istifa etti