CHP’li Pınar Uzun Okakın: “Artık yüz binlerce İmamoğlu olacak”

CHP’li Uzun Okakın’dan İmamoğlu’nun Erişim Engeline Tepki!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Pınar Uzun Okakın, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun sosyal medya platformu X’teki hesabına getirilen erişim engeline sert tepki gösterdi. Okakın, söz konusu müdahaleyi “akıl dışı sansür” olarak nitelendirdi.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Okakın, erişim engelinin yalnızca İmamoğlu’nun kişisel hesabına değil, aynı zamanda muhalefetin sesine yönelik bir baskı aracı olarak değerlendirildiğini belirtti. “Yurt dışı menşeili kapalı iş birlikleriyle, muhalif eylem ve söylemlerin etkileşimini azaltmak ve mitinglerimizin görünürlüğünü düşürmek amacıyla milyonlarca dolar harcamak pahasına sansür uygulamak sizi kesmemiş olacak ki, Ekrem İmamoğlu’nun sosyal medya hesabına erişim engeli getirdiniz.” ifadelerine yer verdi.

CHP cephesinden gelen açıklamalar, seçim sürecinde muhalefete yönelik dijital baskıların arttığına işaret ederken, erişim engelinin ne gerekçeyle ve hangi karar doğrultusunda uygulandığına dair resmi bir açıklama yapılmadı.

Okakın, paylaşımının sonunda toplumsal direnişe gönderme yaparak, “Artık sosyal medyada yüz binlerce İmamoğlu olacak; gösterin akıl dışılığınızı, milyonlarca İmamoğlu olalım” dedi.

Related Posts

Uçaklarda yeni dönem: Yan oturarak uçuş başlılyor

Havacılık sektöründe devrim niteliğinde bir yenilik geliyor. 2026 itibarıyla bazı havayolu firmaları, maliyetleri düşürmek adına “yarı oturur pozisyonda yolculuk” uygulamasını hayata geçirmeye hazırlanıyor. Güvenlik testlerinden başarıyla geçen sistem, sosyal medyada ise adeta infial yarattı.

Son dakika… Ege’de 6 büyüklüğünde deprem: Birçok ilden hissedildi

Ege Denizi’nde, Richter ölçeğine göre 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü, Muğla’nın Datça ilçesine 166 kilometre uzaklıkta belirlendi. Türkiye’nin birçok ilinde hissedilen sarsıntı, vatandaşlarda paniğe neden oldu. Uzmanlar, şiddetli depreme ilişkin ilk değerlendirmelerini paylaştı.

Hırsızlıktan 30 yıl hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde 8 ayrı ‘hırsızlık’ suçundan hakkında 30 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan G.B. (45) adlı kadın, jandarma ekiplerince yakalandı.

Hayvanseverlerden, belediye önünde ‘ölü köpek’ ile eylem

Ankara’da hayvanseverler, belediye görevlileri sokak köpeklerini toplarken, aşırı doz anestezi nedeniyle öldüğünü iddia ettikleri köpeğin cansız bedeni ile Çankaya Belediyesi önünde protestoda bulundu.

Son Dakika… Ekrem İmamoğlu’ndan komisyon vurgulu ‘Terörsüz Türkiye’ paylaşımı: ‘Devlet Bahçeli’nin de bir çağrıda bulunması kıymetlidir’

Son dakika haberi… Tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından ‘Terörsüz Türkiye’ paylaşımı yaptı. İmamoğlu “TBMM bünyesinde bir komisyonun kurulması adına, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin de bir çağrıda bulunması kıymetlidir.” dedi.

Avrupa Birliği Suriye kararını resmen duyurdu!

Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Kaja Kallas, Suriye’ye yönelik ekonomik yaptırımların kaldırılmasına karar verildiğini bildirdi. Kallas, Brüksel’de yapılan AB Dışişleri Bakanları Toplantısı’nın ardından …