Çuval içinde cesedi bulunmuştu: 2 gözaltı

İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Olayı Soruşturuyor

Çarşı Mahallesi’nde yaşanan olayda, Serpil Girgin’in (54) komşusu Ü.A’nın bahçesinde ölü bulunması üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayı araştırmaya devam ediyor.

Soruşturma kapsamında diğer komşu H.Ç. ile A.H. de gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Olayın Detayları
Çarşı Mahallesi’nde 26 Ocak’ta evinden ayrılan Serpil Girgin’den bir daha haber alınamamış, bu durum üzerine arama çalışması başlatılmıştı. Girgin’in dün komşusu Ü.A’nın evinin bahçesinde çuval içerisinde ölü bulunmasıyla olayın boyutları daha da karmaşık hale gelmiş, Ü.A. ise gözaltına alınmıştı.

Related Posts

Fatih Altaylı’dan cezaevinde bomba Fahrettin Altun kulisi: ‘Erdoğan tereddüt etmeden ipi çekmiş’

Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan gazeteci Fatih Altaylı görevden alınan eski İletişim Başkanı Fahrettin Altun ile ilgili dikkat çeken bir kulis bilgisi paylaştı.

Gazzelinin gidecek yeri yok: İsrail yıkıma para dağıtıyor

Tampon bölge oluşturma bahanesiyle Gazze Şeridi’nde binlerce evi dozerlerle yıkan İsrail’in her yıkımı bir maaşa dönüşüyor. Gazze’de evleri yıkan İsrailli operatörlere bina başı prim ödeniyor.

Bursa’da otomobil bariyere çarptı; 2’si çocuk, 4 yaralı

Bursa’da otomobilin bariyerlere çarpması sonucu 2’si çocuk 4 kişi yaralandı.

Ukrayna ordusu Herson bölgesinde bir apartmanı vurdu: Enkaz altında onlarca kişi var

Herson Bölgesi Valisi Vladimir Saldo, Ukrayna ordusunun Herson bölgesindeki Alyoşki kasabasında bir apartmanı vurduğunu, enkaz altında onlarca kişinin olduğunu belirtti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bakan: İzmir yargı tarihinde biz hiç böyle bir şey görmedik!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bakan: İzmir yargı tarihinde biz hiç böyle bir şey görmedik!

Edirne’de tır sürücüsü aracında ölü bulundu

Manisa’dan yüklediği malzemeyi Edirne’ye getiren tır şoförü aracında ölü bulundu.