Edirne’de Köpek Yavruları Çöp Konteynerine Atıldı

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda 4 Köpek Yavrusu Kritik Durumda Kurtarıldı

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda acil bir durum yaşandı ve bir çalışanın çöp konteynerine attığı 4 köpek yavrusu hızla kurtarıldı. Hayvanseverler, yavruların sağlığı için veteriner hekime başvurarak gerekli tedavinin yapılmasını sağladı.

Bazı hayvanseverler, barınağı ziyaret ederken çöp konteynerini kontrol etti ve poşet içinde yaşayan köpek yavrularını keşfetti. Hemen harekete geçen hayvanseverler, yavruları kurtararak bakımlarını üstlendiler ve barınak çalışanlarıyla işbirliği içinde hareket ettiler. Bu duyarlı davranışlar ise mobil telefonlarla kaydedilerek sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

Yaşanan olayın ardından Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, barınağı ziyaret ederek detaylı bir inceleme yaptılar. Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelerek, taleplerini dinlediler ve konuyla ilgili çözüm yolları üzerinde görüştüler.

Olayın sorumlusu olan barınak personeli hakkında belediye tarafından hızla bir soruşturma başlatılırken ilgili personel de görevden alındı. Kurtarılan köpek yavruları ise 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmek üzere bir veteriner hekime yönlendirildi. Bu sayede, köpek yavrularının sağlığına hızla müdahale edilerek iyileşmeleri sağlanmış olacak.

Related Posts

Abdullah Gül, İngiltere Kralı III. Charles ile bir araya geldi

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrunnisa Gül, İngiltere’de Oxford İslam Araştırmaları Merkezi’nin 40. kuruluş yıldönümü kutlamalarında İngiltere Kralı III. Charles ile bir araya geldi.

Kastamonu’da Zincirleme Kaza: 5 Yaralı

Kastamonu’da 3 otomobilin karıştığı kazada 5 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Muş’ta konuştu Açıklaması

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Terörsüz Türkiye” sürecine ilişkin, “Bizler şehit ve gazilerimizin emanetlerine sahip çıkmak, onlarla bu yolda yürümek ve bu süreci beraber inşa etmekten memnuniyet duyuyoruz.

Çin, Dijital Kalkınmada Öne Çıkıyor

Mehmet Bozkurt, Çin’in dijital kalkınmada kayda değer ilerlemeler kaydettiğini belirtti.

Bomba iddia: Üç eski isim kabineye geri dönüyor

Kulislerde; Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan’ın görevden alınabileceği konuşuluyor. Kabineye girmesi muhtemel isimler arasında ise Berat Albayrak, Mehdi Eker ve Efkan Ala öne çıkıyor.

TBMM’de Terörsüz Türkiye Komisyonu Toplantısı

Numan Kurtulmuş, siyasi parti temsilcileriyle terörsüz Türkiye komisyonu için bir araya geldi.