Elektrik teknisyeni elektrik akımına kapılıp yaşamını yitirdi

Elektrik Dağıtım Şirketi Çalışanı Tehlikeli Arızada Hayatını Kaybetti

Balıkesir’in Havran ilçesine bağlı Ebubekir Mahallesi’nde dün meydana gelen bir arızayı onarmak için görevlendirilen 30 yaşındaki teknisyen Oktay Solar, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

DHA’nın aktardığı habere göre evli ve bir çocuk babası olan Oktay Solar, kaldırıldığı Havran Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DEMİRÖREN HABER AJANSI

Related Posts

İndirim izdihamı: Bir kişi fenalaştı

Mersin’de mağaza açılışında izdiham çıktı. Müşteriler indirimleri ürünleri alabilmek için yarışırken, bir kişi fenalık geçirdi.

Burhaniye’de 9. Kızıklı Yağlı Güreşleri Büyük Bir İlgiyle Gerçekleşti

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde düzenlenen geleneksel 9. Kızıklı Yağlı Güreşleri’nde 314 pehlivan mücadele etti. Başpehlivanlık finalinde Mustafa Taş, Furkan Durmuş Altın’ı yenerek altın kemeri kazandı. Organizasyona yoğun ilgi ve katılım gözlemlendi.

Bilim açıkladı: Bebeğin cinsiyeti şansa bağlı değil

Yeni bir araştırma, çocukların cinsiyetinin tamamen şansa bağlı olmadığını ortaya koydu.

Çeşme’de İşe Alınan Görevli Baltayla Öldürüldü

Eski site görevlisi S.Ş., yeni görevlisi Soner Boztepe’yi baltayla öldürdü, tutuklandı.

Galatasaray Taraftarları’ndan Anlamlı Bağış

Salihli’deki Galatasaray Taraftarlar Derneği, engelli gence akülü sandalye hediye etti.

İstanbul’da Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu

İstanbul’da düzenlenen operasyonda 73 düzensiz göçmen yakalandı, sahte belgeler ele geçirildi.