Eskişehir Büyükşehir’den ağaçlara kış bakımı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Ağaç Budama Çalışmalarına Devam Ediyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, şehrin cadde ve bulvarlarında yer alan ağaçların bakımını sürdürüyor. Kış mevsiminde bitkilerin dinlenme döneminde bile devam eden budama işlemleri kapsamında, Sivrihisar 2 Caddesi tramvay hattı üzerinde çalışmalar gerçekleştirildi.

Budama işlemleri sırasında trafik güvenliğini sağlamak amacıyla, Sivrihisar-2 Caddesi üzerinde bulunan Hamit Dedelek Bulvarı ile İsmail Gaspıralı Caddesi girişi arasındaki bölüm araç trafiğine kapatıldı. Ekiplerin çalışmasının tamamlanmasının ardından bölge temizlenerek yeniden güvenli hale getirildi.

Related Posts

Ukrayna ordusu Herson bölgesinde bir apartmanı vurdu: Enkaz altında onlarca kişi var

Herson Bölgesi Valisi Vladimir Saldo, Ukrayna ordusunun Herson bölgesindeki Alyoşki kasabasında bir apartmanı vurduğunu, enkaz altında onlarca kişinin olduğunu belirtti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bakan: İzmir yargı tarihinde biz hiç böyle bir şey görmedik!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bakan: İzmir yargı tarihinde biz hiç böyle bir şey görmedik!

Edirne’de tır sürücüsü aracında ölü bulundu

Manisa’dan yüklediği malzemeyi Edirne’ye getiren tır şoförü aracında ölü bulundu.

O ilimizin 50 günlük suyu kaldı!

Temmuz ayıyla birlikte sıcaklıkların artması ve yağış miktarının düşmesiyle beraber barajlardaki su miktarı düşmeye başladı. Son olarak Hatay’da 3 ilçenin 50 günlük suyu kaldığı açıklandı.

CHP’den Bayrampaşa Belediyesi’ndeki istifalar hakkında açıklama: Suç duyurusunda bulunuldu

CHP’den Bayrampaşa Belediyesi’ndeki istifalar hakkında açıklama: Suç duyurusunda bulunuldu

Bayrampaşa Belediye Meclisi’nde CHP’li 2 üye partilerinden istifa etti

Bayrampaşa Belediye Meclisi’nde CHP’li 2 üye partilerinden istifa etti