Haziran ayında habere telif geliyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yayman: “Dijital Telif Yasası ile ilgili Google Yetkilileri Haziran Ayında Meclis’e Bilgi Verecek”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yayman, NTV yayınında Dijital Telif Yasası hakkında güncel bilgiler paylaştı.

Yayman, Google yetkililerinin Haziran ayında Meclis’e gelerek detaylı bilgi vereceğini açıkladı.


Hüseyin Yayman, NTV canlı yayınında Funda Görey’in sorularını yanıtladı.

Algoritma değişikliklerinin yayıncılar için sorun oluşturduğunu belirten Yayman, gerçek gazeteciliğin desteklenmesi ve tüm paydaşların süreçte yer alması gerektiğini vurguladı.

Türkiye’nin dijital alanda en yoğun zaman geçiren toplumlarından biri olduğunu belirten Yayman, Almanya’da uygulanan düzenlemenin Türkiye’de benzer şekilde uygulanmasını talep ettiklerini ifade ederek sözlerini tamamladı.

Related Posts

Ukrayna ordusu Herson bölgesinde bir apartmanı vurdu: Enkaz altında onlarca kişi var

Herson Bölgesi Valisi Vladimir Saldo, Ukrayna ordusunun Herson bölgesindeki Alyoşki kasabasında bir apartmanı vurduğunu, enkaz altında onlarca kişinin olduğunu belirtti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bakan: İzmir yargı tarihinde biz hiç böyle bir şey görmedik!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bakan: İzmir yargı tarihinde biz hiç böyle bir şey görmedik!

Edirne’de tır sürücüsü aracında ölü bulundu

Manisa’dan yüklediği malzemeyi Edirne’ye getiren tır şoförü aracında ölü bulundu.

O ilimizin 50 günlük suyu kaldı!

Temmuz ayıyla birlikte sıcaklıkların artması ve yağış miktarının düşmesiyle beraber barajlardaki su miktarı düşmeye başladı. Son olarak Hatay’da 3 ilçenin 50 günlük suyu kaldığı açıklandı.

CHP’den Bayrampaşa Belediyesi’ndeki istifalar hakkında açıklama: Suç duyurusunda bulunuldu

CHP’den Bayrampaşa Belediyesi’ndeki istifalar hakkında açıklama: Suç duyurusunda bulunuldu

Bayrampaşa Belediye Meclisi’nde CHP’li 2 üye partilerinden istifa etti

Bayrampaşa Belediye Meclisi’nde CHP’li 2 üye partilerinden istifa etti