İstanbul, Ankara, İzmir… 1 Ocak’ta ücretsiz olacaklar

Yeni Yılın İlk Günü Raylı Sistemler Ücretsiz Olacak

Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy metro hattı, yeni yılın başlangıcında ücretsiz olacak. 1 Ocak 2025 tarihinde yürürlüğe girecek olan Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete’de duyuruldu. Buna göre, vatandaşlar 1 Ocak Çarşamba günü, Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy metro hattı seferlerinden bedava yararlanabilecekler.

Haber: Anadolu Ajansı

Related Posts

İndirim izdihamı: Bir kişi fenalaştı

Mersin’de mağaza açılışında izdiham çıktı. Müşteriler indirimleri ürünleri alabilmek için yarışırken, bir kişi fenalık geçirdi.

Burhaniye’de 9. Kızıklı Yağlı Güreşleri Büyük Bir İlgiyle Gerçekleşti

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde düzenlenen geleneksel 9. Kızıklı Yağlı Güreşleri’nde 314 pehlivan mücadele etti. Başpehlivanlık finalinde Mustafa Taş, Furkan Durmuş Altın’ı yenerek altın kemeri kazandı. Organizasyona yoğun ilgi ve katılım gözlemlendi.

Bilim açıkladı: Bebeğin cinsiyeti şansa bağlı değil

Yeni bir araştırma, çocukların cinsiyetinin tamamen şansa bağlı olmadığını ortaya koydu.

Çeşme’de İşe Alınan Görevli Baltayla Öldürüldü

Eski site görevlisi S.Ş., yeni görevlisi Soner Boztepe’yi baltayla öldürdü, tutuklandı.

Galatasaray Taraftarları’ndan Anlamlı Bağış

Salihli’deki Galatasaray Taraftarlar Derneği, engelli gence akülü sandalye hediye etti.

İstanbul’da Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu

İstanbul’da düzenlenen operasyonda 73 düzensiz göçmen yakalandı, sahte belgeler ele geçirildi.