Kocaeli’de Halkevi Gençlik Merkezi gençliğin hizmetinde

Gençler İçin Yenilenen Halkevi Gençlik Merkezi Hizmete Açıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, gençler için birçok alanda projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Şehrin sembol yapılarından biri olan Halkevi, baştan tasarlanarak gençler için çok şık bir mekân haline getirildi.

Cumhuriyet tarihinin köklü eserlerinden biri olan Halkevi, artık gençlik merkezi olarak hizmet vermeye başladı. Merkezde bulunan kütüphaneye Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın ismi verildi ve açılışı Zübeyde Hanım’ın ölüm yıl dönümü olan 14 Ocak’ta gerçekleştirildi.

Son teknoloji altyapısıyla donatılan Halkevi Gençlik Merkezi’nin açılış törenine birçok önemli isim katıldı. Açılışta gençlerin sergilediği tiyatro gösterisi ise büyük beğeni topladı.

Programın açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, gençlerin önündeki fırsatları artırmayı ve işlerini kolaylaştırmayı hedeflediklerini belirterek gençlerin potansiyeline inancını dile getirdi.

Büyükakın ayrıca Halkevi’nin adının değiştirilmediğini, ancak yeni fonksiyonlarla gençlerin hizmetine sunulduğunu vurgulayarak gençlerin hayallerini gerçeğe dönüştürecekleri bir merkeze dönüştürüldüğünü belirtti.

Gençlerin sosyal, kültürel ve eğitim alanlarındaki ihtiyaçlarını karşılamak adına hayata geçirilen Halkevi Gençlik Merkezi, Kocaeli gençliğine önemli bir hizmet sunuyor.

Related Posts

Doğu Perinçek’ten Erdoğan’a: ‘Başkomutanlık oturarak olmaz’

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, partisinin düzenlediği “İsrail’e geçit yok” buluşmasında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenen Perinçek, “Başkomutanlık oturarak olmaz. Başkomutanlık İran’a bombalar yağarken seyrederken olmaz. Eğer başkomutan vazifesini yapmazsa, tarihi sorumluluğunu yerine getirmezse, Türkiye o başkomutanı bulur.” dedi

İş insanı Leyla Alaton konuştu: AKP grup toplantısına neden gitti, Erdoğan’la ne konuştu?

İş insanı Leyla Alaton AKP grup toplantısını izlemesinin ardından AKP’ye katılacağı iddialarına yönelik, “Öküz altında buzağı arıyorlar” dedi.

Bursa’da feci kaza: Küçük çocuk can verdi

Bursa’da otomobilin çarptığı bisikletli çocuk yaşamını yitirdi.

İsrail ve İran’dan karşılıklı yemin! Savaşmaya devam edecekler

İsrail ile İran arasındaki gerilim ikinci haftasında devam ederken, Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi acil oturumla konuyu ele aldı. İran’ın BM Daimi Temsilcisi Amir Said İravani, İran’ın “meşru müdafaa hakkını kullanmaya” ihtiyaç duyduğu …

Meclis’teki gerilimin ardından… Müsavat Dervişoğlu’ndan dikkat çeken ziyaret

TBMM Genel Kurulu’nda önceki gün ‘Ermeni soykırımı’ tartışmasının yaşanmasının ardından İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Talat Paşa’nın mezarını ziyaret etti.

Popüler restoranın suşisinden parazit çıktı! 7 farklı hastalık riskiyle karşı karşıya bırakıyor!

İtalya’da bir restoranda çekilen görüntüler büyük infiale yol açtı. Suşi tabağında hareket eden kurtçuklar tespit edildi. Uzmanlara göre, bu ürünü tüketenler tam 7 farklı hastalık riskiyle karşı karşıya kalabilir.