Malatya Valiliği o iddiaları yalanladı: “Barınma mağduriyeti yok”

Malatya Valiliği, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ziyareti Esnasında Ortaya Atılan İddiaları Yalanladı

Malatya Valiliği, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya ziyareti sırasında ortaya atılan iddialara dair yazılı bir açıklama yaparak, iddiaların gerçeği yansıtmadığını duyurdu. Valilik, sosyal medyada yayılan ‘Evim yok, çadırda kalıyorum’ söylemleri hakkında detaylı bir araştırma gerçekleştirdi.

Yapılan açıklamada, söz konusu vatandaşın gerçekte çadırda yaşamadığı ve kendi evine sahip olduğu belirlendi. Bindal Mahallesi’nde 6 Şubat depreminin ardından eşi ve çocuklarıyla prefabrik bir evde yaşayan A.K.’nin herhangi bir mağduriyet yaşamadığı ve eşinin ticari taksi şoförlüğü yaparak geçimini sağladığı ifade edildi.

Ayrıca, valilik yanlış bilgilendirme konusunda uyarıda bulunarak, vatandaşların doğru bilgilere ve resmi açıklamalara güvenmeleri gerektiğini vurguladı. Sosyal medyada dolaşan yanıltıcı bilgilerin gereksiz endişelere sebep olabileceği ve toplumun dikkatli olması gerektiği belirtildi.

Malatya Valiliği Resmi Açıklamasına Ulaşmak İçin Tıklayın

Related Posts

İndirim izdihamı: Bir kişi fenalaştı

Mersin’de mağaza açılışında izdiham çıktı. Müşteriler indirimleri ürünleri alabilmek için yarışırken, bir kişi fenalık geçirdi.

Burhaniye’de 9. Kızıklı Yağlı Güreşleri Büyük Bir İlgiyle Gerçekleşti

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde düzenlenen geleneksel 9. Kızıklı Yağlı Güreşleri’nde 314 pehlivan mücadele etti. Başpehlivanlık finalinde Mustafa Taş, Furkan Durmuş Altın’ı yenerek altın kemeri kazandı. Organizasyona yoğun ilgi ve katılım gözlemlendi.

Bilim açıkladı: Bebeğin cinsiyeti şansa bağlı değil

Yeni bir araştırma, çocukların cinsiyetinin tamamen şansa bağlı olmadığını ortaya koydu.

Çeşme’de İşe Alınan Görevli Baltayla Öldürüldü

Eski site görevlisi S.Ş., yeni görevlisi Soner Boztepe’yi baltayla öldürdü, tutuklandı.

Galatasaray Taraftarları’ndan Anlamlı Bağış

Salihli’deki Galatasaray Taraftarlar Derneği, engelli gence akülü sandalye hediye etti.

İstanbul’da Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu

İstanbul’da düzenlenen operasyonda 73 düzensiz göçmen yakalandı, sahte belgeler ele geçirildi.