Ünlü Şeflerle Kanserle Mücadele Etkinliği

Kansersiz Yaşam Derneği kapsamında kanser tedavisi gören çocuklar ünlü şeflerle pizza yaptı

Kansersiz Yaşam Derneği tarafından organize edilen etkinlikte, kanser tedavisi gören çocuklar, Beşiktaş’ta bir mutfak atölyesinde ünlü şefler eşliğinde pizza hazırladı. “MasterChef” yarışmasından tanıdığımız Onur Üresin, Erim Şanal, Ezgi Yıldırım ve Muratcan Sural da etkinlikte yer aldı.

Katılımcı çocuklar, yarışmacı şeflerin rehberliğinde pizza yapmanın keyfini çıkardılar. Kansersiz Yaşam Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dida Kaymaz, çocukların tedavi süreçlerinde sosyal hayattan kopmamalarının büyük önem taşıdığını vurgulayarak, bu tür etkinliklerin psikolojik açıdan değerli olduğunu belirtti.

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çocuk kemik iliği nakil ünitesinin teçhizatını sağlayan Kaymaz, dernek olarak sürdürülebilir faaliyetler düzenlemeye devam ettiklerini açıkladı. Onur Üresin ise sosyal sorumluluk projelerine katılmaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek, kanserle mücadele eden çocuklara destek olmanın önemine değindi.

Etkinliğe katılanlardan Ezgi Yıldırım, çocukların hayranlık duyduğu kişilerle bir arada olmanın önemli bir deneyim olduğunu ifade etti. Katılımcılardan 9 yaşındaki Muhammed Enes Yavuz da, kanser tedavisinin olumlu seyrettiğini belirterek pizza yapmaktan duyduğu mutluluğu paylaştı.

Annelerinden gelen destekle hastalıklarıyla mücadele eden çocuklar, etkinlikte bulundukları için mutlu olduklarını ifade ettiler. Etkinliğin sonunda çocuklar ve şefler birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler, güzel anılarla ayrıldılar.

Related Posts

Ukrayna ordusu Herson bölgesinde bir apartmanı vurdu: Enkaz altında onlarca kişi var

Herson Bölgesi Valisi Vladimir Saldo, Ukrayna ordusunun Herson bölgesindeki Alyoşki kasabasında bir apartmanı vurduğunu, enkaz altında onlarca kişinin olduğunu belirtti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bakan: İzmir yargı tarihinde biz hiç böyle bir şey görmedik!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bakan: İzmir yargı tarihinde biz hiç böyle bir şey görmedik!

Edirne’de tır sürücüsü aracında ölü bulundu

Manisa’dan yüklediği malzemeyi Edirne’ye getiren tır şoförü aracında ölü bulundu.

O ilimizin 50 günlük suyu kaldı!

Temmuz ayıyla birlikte sıcaklıkların artması ve yağış miktarının düşmesiyle beraber barajlardaki su miktarı düşmeye başladı. Son olarak Hatay’da 3 ilçenin 50 günlük suyu kaldığı açıklandı.

CHP’den Bayrampaşa Belediyesi’ndeki istifalar hakkında açıklama: Suç duyurusunda bulunuldu

CHP’den Bayrampaşa Belediyesi’ndeki istifalar hakkında açıklama: Suç duyurusunda bulunuldu

Bayrampaşa Belediye Meclisi’nde CHP’li 2 üye partilerinden istifa etti

Bayrampaşa Belediye Meclisi’nde CHP’li 2 üye partilerinden istifa etti