Yozgat’ta otomobilin üst geçidin ayağına çarptığı kazada 4 kişi yaralandı

Yozgat’ta Otomobilin Üst Geçide Çarpması Sonucu 4 Kişi Yaralandı

Yozgat’ta meydana gelen trafik kazasında, Ankara Caddesi’nde seyir halindeki 19 EK 825 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu Şehit Mehmet Turan üst geçidinin ayağına çarptı. Kazada, sürücü O.İ. ve araçtaki diğer üç kişi yaralandı.

Olayın ardından hemen ihbar üzerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri kaza yerine sevk edildi ve yaralılar ambulanslarla Yozgat Şehir Hastanesi’ne taşındı.

Polis ekipleri kaza bölgesinde gerekli güvenlik önlemlerini aldı ve trafik akışını kontrollü bir şekilde sağladı. Kazayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı ve olayın nedenleri üzerinde çalışılıyor.

Related Posts

Abdullah Gül, İngiltere Kralı III. Charles ile bir araya geldi

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrunnisa Gül, İngiltere’de Oxford İslam Araştırmaları Merkezi’nin 40. kuruluş yıldönümü kutlamalarında İngiltere Kralı III. Charles ile bir araya geldi.

Kastamonu’da Zincirleme Kaza: 5 Yaralı

Kastamonu’da 3 otomobilin karıştığı kazada 5 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Muş’ta konuştu Açıklaması

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Terörsüz Türkiye” sürecine ilişkin, “Bizler şehit ve gazilerimizin emanetlerine sahip çıkmak, onlarla bu yolda yürümek ve bu süreci beraber inşa etmekten memnuniyet duyuyoruz.

Çin, Dijital Kalkınmada Öne Çıkıyor

Mehmet Bozkurt, Çin’in dijital kalkınmada kayda değer ilerlemeler kaydettiğini belirtti.

Bomba iddia: Üç eski isim kabineye geri dönüyor

Kulislerde; Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan’ın görevden alınabileceği konuşuluyor. Kabineye girmesi muhtemel isimler arasında ise Berat Albayrak, Mehdi Eker ve Efkan Ala öne çıkıyor.

TBMM’de Terörsüz Türkiye Komisyonu Toplantısı

Numan Kurtulmuş, siyasi parti temsilcileriyle terörsüz Türkiye komisyonu için bir araya geldi.