Boyun ağrısı için kayropraktik uzmanına giden 29 yaşındaki kadın hayatını kaybetti

Genç Kadın Alternatif Tedavi Sonrası Yaşamını Yitirdi

Joanna Kowalczyk, spor yaparken ani bir boynu ağrısı hissetti. Hastanede yapılan tetkikler sonucunda boyun çatlağı teşhisi konuldu. Genç kadın, operasyon yerine alternatif tedavi yöntemlerini tercih etti ve kayropraktik uzmanına başvurdu.

The Times’ın haberine göre, Kowalczyk’in vücudunda bağ dokusu bozukluğu bulunmaktaydı. Aynı zamanda migren ağrıları ve eklem hipermobilite sorunları da yaşayan genç kadın, kayropraktik tedaviyle iyileşmeyi umuyordu. Ancak, uzmana danışmasının ardından yapılan boyun ayarı sonrasında beklenmedik komplikasyonlar ortaya çıktı ve genç kadının hayatını kaybetmesine yol açtı.

Gateshead ve Güney Tyneside’a bağlı yardımcı adli tabip Leila Benyounes, Kowalczyk’in ölümünün tedavinin etkisiyle gerçekleştiğini belirtti. Hayatını kaybeden genç kadının, tedaviden sonra felç belirtileri ve bilinç kaybı yaşadığı ortaya çıktı ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Uzmanlar, benzer sağlık sorunlarında tedaviye başlamadan önce hastanın tıbbi geçmişini detaylı bir şekilde incelemenin önemine vurgu yapıyor. Sağlık problemlerinin doğru ve etkili bir şekilde tedavi edilmesi için hastaların geçmişleri hakkında doğru bilgilere sahip olmak büyük önem taşıyor.

Related Posts

Başkan Tanburoğlu: “Zeydan Başkan’ın anlı aktır, başı diktir”

Geçtiğimiz gün gözaltına alınan Türkiye Belediyeler Birliği Başkan Vekili ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a destek amacıyla CHP Adana İl Başkanlığı tarafından organize edilen Adana İradesine Sahip Çıkıyor Mitingleri tüm hızıyla devam ediyor.

Merkez Av Komisyonu, 2025-2026 dönemi için avlanma bölgelerini ve türleri belirledi

Tarım ve Orman Bakanlığı Merkez Av Komisyonunun 2025-2026 dönemine ilişkin kararları, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Hamas’tan Müslüman liderlere çağrı: Kınama paradoksundan çıkın artık

Gazze’de terör devleti İsrail’in Filistinlilere yönelik 21 aydır süregelen soykırımına karşı izzet ve hürriyet mücadelesi veren Hamas, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak yardım talep etti. Hamas’ın dünkü “Ateşkes müzakerelerine hazırız” açıklamasının akabinde İsrail yine Gazze’de bir katliam gerçekleştirmiş ve çok sayıda Filistinliyi şehit etmişti.

Yangın felaketinde ‘mucize’ görüntü: Zeytinlik sapasağlam kaldı

İzmir’de günlerce süren orman yangınında, küle dönen büyük bir alanın ortasında kalan zeytin ağaçlarının bulunduğu bölgeye alevlerin ulaşmaması ilginç bir görüntü oluşturdu

Traktör ikiye bölündü: 1’i ağır 2 yaralı

Gaziantep’te TIR ile çarpışan traktör ikiye bölündüğü kazada 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

Gözaltındaki Muhittin Böcek’in oğlu Gökhan Böcek ve eski gelini Zeynep Kerimoğlu hakkında da gözaltı kararı!

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca, “rüşvet” iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek gözaltına alındı. Böcek’in oğlu Gökhan Böcek ve eski gelini Zeynep Kerimoğlu hakkında da gözaltı kararı verildi.