Bayburt’ta yoğun kar yağışı: Yolda mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı

Bayburt’un Demirözü ilçesine bağlı Otlukbeli köyünden Bayburt’a gitmek üzere yola çıkan 4 kişi tipi ve buzlanma nedeniyle mahsur kaldı

Bayburt’un Demirözü ilçesine bağlı Otlukbeli köyünden Bayburt’a gitmek üzere otomobille yola çıkan 4 kişi, Beşpınar köyü yakınlarında tipi ve buzlanma nedeniyle mahsur kaldı.

AA’nın aktardığına göre;

İhbar üzerine harekete geçen jandarma ve İl Özel İdaresi ekipleri çalışma başlattı.

Bölgede kar kalınlığının 70 santimetreye ulaşması nedeniyle 3 saat süren çalışma ile mahsur kalan kişilere ulaşıldı.

Sağlık sorunu bulunmayan 4 kişi, ekiplerin yardımıyla şehre götürüldü.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Murat Övüç’ün hesabına erişim engeli… 4 milyon takipçisi vardı

Ticaret Bakanlığı’nın “yasa dışı bahis ve kumar reklamı yaptığı tespit edilen yüksek takipçili 30 sosyal medya hesabına erişim engeli getirildiğini” duyurması sonrası, sosyal medya fenomeni Murat Övüç’ün Instagram hesabına da Türkiye’de erişim engeli getirildi.

Beşiktaş, Konferans Ligi için avantaj arıyor: Rakip Lausanne

UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Beşiktaş, Lausanne deplasmanına çıkacak.

Trafik Normale Döndü

Kocaeli’deki D-100 kara yolunda tanker kazası sonrası kapanan Ankara istikameti açıldı.

Bakan Tekin, yurt dışında görev yapacak öğretmen ve okutmanların bilgilendirilmesi toplantısında konuştu Açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Türkiye’nin dünyanın 56 farklı ülkesinde eğitim öğretim hizmeti sunan okul ve kurumları bulunduğunu belirterek, “Bizim dünyanın her köşesinde bulunmaya ihtiyacımız var. Ne derlerse desinler, bu politikaya da devam edeceğiz.

Kahramanmaraş’ta Sağlık ve Su Sorunları

İrfan Karatutlu, Kahramanmaraş’ta sağlık hizmetleri ve su sorunlarının çözüme kavuşturulmadığını belirtti.

Merkezefendi’den Ayrılan Oyunculara Veda

Merkezefendi Belediyesi Basket, 8 yerli oyuncuya teşekkür mesajı yayımladı ve başarılar diledi.