iPhone 17 daha ortada yokken, iPhone 18 ve 19’un özellikleri sızdı

iPhone 17’den Sonra Heyecan iPhone 18 ve 19 Serilerine Taşındı!

Apple’ın merakla beklenen iPhone 17 henüz piyasaya sürülmemişken, gelecek yılın sürprizleri iPhone 18 ve 19 serileriyle ilgili bilgiler sızdırılmaya başlandı.

CNBC-e’nin haberine göre, iPhone 18’in katlanabilir bir cihaz olabileceği ve iPhone 19’un büyük tasarım değişiklikleriyle karşımıza çıkabileceği konuşuluyor. İddialara göre, Apple’ın ilk sıfır çerçeveli ekranı iPhone 19’da görebileceğiz.

Apple’ın iPhone 18 serisiyle kamera modülünde önemli bir yükseltme yapacağı söyleniyor. İddialara göre Apple, Sony sensörlerini Samsung üretimi olanlarla değiştirecek. Jukanlosreve’nin paylaştığı bilgilere göre, Samsung’un Apple için geliştirdiği “3 katmanlı yığılmış” bir görüntü sensörü konfigürasyonu olan PD-TR-Logic, iPhone 19’da karşımıza çıkabilir.

Bunun yanı sıra, Kuo tarafından yayınlanan bir rapora göre, iPhone 18 Pro modelleri değişken diyafram açıklığına sahip bir kameraya sahip olacak. Eğer bu bilgi doğruysa, iPhone 18 serisinde Samsung yapımı sensörler ve değişken diyafram açıklığına sahip geniş kamera bulunabilir.

(ALINTI)

Related Posts

BMW, Mercedes ve VW’den ortak hamle: Çinli rakipler için oyun değişiyor!

Yıllarca birbirlerine rakip oldular. Şimdi aynı masadalar… BMW, Mercedes ve Volkswagen, Çinli üreticilere karşı beklenmedik bir yazılım ittifakı kurdu.

Bilim adamları Ay’da trilyon dolarlık ‘hazine’ buldu

Yeni bir araştırmaya göre, Ay’daki 6 bin 500 krater, paladyum veya iridyum gibi diğer değerli cevherlerin yanı sıra önemli miktarda platin içeriyor.

YouTube Shorts’a Google Lens desteği geliyor

YouTube, kısa video platformu Shorts’a Google Lens özelliğini entegre edeceğini duyurdu. Bu yeni özellikle birlikte izleyiciler, Shorts videoları sırasında ekranı durdurup ilgilerini çeken bir nesne ya da yer üzerine tıklayarak Google Lens …

İkinci el otomobilde rüzgar tersine döndü: Nisan ayında zirve yaptı

Sıfır araç fiyatlarındaki artış ve yaklaşan yaz tatili dönemi ikinci el araç pazarını yeniden hareketlendirdi. Nisan ayında ikinci el otomobil satışları, mart ayına kıyasla yüzde 16.10 artarken, Nisan 2024’e göre yüzde 25.03 oranında arttı ve 644 bin 473 adede ulaştı.

Yeşil Bursa Rallisi 23-25 Mayıs’ta yapılacak

Bursa Otomobil Sporları Spor Kulübü (BOSSEK) tarafından düzenlenen ve Petrol Ofisi Maxima 2025 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın üçüncü ayağı olan Atış Yapı Yeşil Bursa Rallisi, 23-25 Mayıs’ta gerçekleştirilecek.

Elazığ’a atletizmde önemli dereceler

Okul sporları faaliyet programında yer alan Okullararası Küçükler-Yıldızlar Atletizm Türkiye Şampiyonasından Elazığ’a Türkiye 2 ve 3.’lüğü geldi.