Adalet Bakanı Tunç: Erdoğan CHP’nin yaşanılamaz hale getirdiği İstanbul’u aldı, yaşanılır hale getirdi

Pendik AKP İlçe Kongresine Adalet Bakanı Tunç Katıldı

Pendik’te gerçekleşen AKP 7. olağan ilçe kongresine Adalet Bakanı Yılmaz Tunç katıldı. Bakan Tunç, konuşmasında ülkenin demokratik dönüşümüne vurgu yaparak, “22 yıldan bu yana vesayetçi anlayışla mücadele ediyoruz. Milletimizin ihtiyaçları doğrultusunda temel kanunlarımızı uyarladık, anayasamızda büyük reformlar gerçekleştirdik” dedi.

AKP Pendik 7. Olağan İlçe Kongresi’ne Adalet Bakanı Tunç’un yanı sıra AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin ve diğer ilçe belediye başkanları da katıldı. Konuşmasında partililere hitap eden Bakan Tunç, AKP’nin kuruluş sürecine de değindi.

Adalet Bakanı Tunç, AKP’nin millet hareketi olarak doğduğunu vurgulayarak, “2001 yılında milletimiz tarafından kurulan partimiz, çözüm odaklı bir yaklaşımla ülkenin kronik sorunlarına çare olmayı hedefledi. İstanbul’da yaşanılan sorunları çözüme kavuşturan AKP, milletimizin desteği ile hızla büyüyerek Türkiye’nin dönüşümüne katkı sağladı” şeklinde konuştu.

Related Posts

Başkan Tanburoğlu: “Zeydan Başkan’ın anlı aktır, başı diktir”

Geçtiğimiz gün gözaltına alınan Türkiye Belediyeler Birliği Başkan Vekili ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a destek amacıyla CHP Adana İl Başkanlığı tarafından organize edilen Adana İradesine Sahip Çıkıyor Mitingleri tüm hızıyla devam ediyor.

Merkez Av Komisyonu, 2025-2026 dönemi için avlanma bölgelerini ve türleri belirledi

Tarım ve Orman Bakanlığı Merkez Av Komisyonunun 2025-2026 dönemine ilişkin kararları, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Hamas’tan Müslüman liderlere çağrı: Kınama paradoksundan çıkın artık

Gazze’de terör devleti İsrail’in Filistinlilere yönelik 21 aydır süregelen soykırımına karşı izzet ve hürriyet mücadelesi veren Hamas, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak yardım talep etti. Hamas’ın dünkü “Ateşkes müzakerelerine hazırız” açıklamasının akabinde İsrail yine Gazze’de bir katliam gerçekleştirmiş ve çok sayıda Filistinliyi şehit etmişti.

Yangın felaketinde ‘mucize’ görüntü: Zeytinlik sapasağlam kaldı

İzmir’de günlerce süren orman yangınında, küle dönen büyük bir alanın ortasında kalan zeytin ağaçlarının bulunduğu bölgeye alevlerin ulaşmaması ilginç bir görüntü oluşturdu

Traktör ikiye bölündü: 1’i ağır 2 yaralı

Gaziantep’te TIR ile çarpışan traktör ikiye bölündüğü kazada 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

Gözaltındaki Muhittin Böcek’in oğlu Gökhan Böcek ve eski gelini Zeynep Kerimoğlu hakkında da gözaltı kararı!

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca, “rüşvet” iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek gözaltına alındı. Böcek’in oğlu Gökhan Böcek ve eski gelini Zeynep Kerimoğlu hakkında da gözaltı kararı verildi.