AK Parti TBMM Başkanlık Divanı üyeleri belli oldu

AK Parti TBMM Grubu, Başkanlık Divanı Üyelerini Belirledi

AK Parti Grubu, TBMM Başkanlık Divanı üyelerini belirlemek üzere TBMM Grup toplantı salonunda bir araya geldi. Toplantıda, Şanlıurfa milletvekili Bekir Bozdağ TBMM Başkanvekilliği’ne seçildi. Diğer üyeler ise Mersin Milletvekili Havva Sibel Söylemez, Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi, İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak, Kütahya Milletvekili Adil Biçer, Adıyaman milletvekili İshak Şan ve Afyonkarahisar milletvekili İbrahim Yurduseven oldu.

Öte yandan, Katip üye olarak görev yapan Mardin milletvekili Muhammed Adak ve İzmir milletvekili Muhammed Atilla Kaya’nın yerine Şanlıurfa milletvekili İshak Şan ve Afyonkarahisar milletvekili İbrahim Yurduseven seçildi.

Bununla birlikte, TBMM İdare amirleri olarak Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu, İzmir Milletvekili Alpay Özalan ve İstanbul Milletvekili Hasan Turan görevlendirildi.

Related Posts

Gözaltındaki Muhittin Böcek’in oğlu Gökhan Böcek ve eski gelini Zeynep Kerimoğlu hakkında da gözaltı kararı!

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca, “rüşvet” iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek gözaltına alındı. Böcek’in oğlu Gökhan Böcek ve eski gelini Zeynep Kerimoğlu hakkında da gözaltı kararı verildi.

Afrika üzerinden geliyor! Bugün başlıyor: Sıcaklıklar 40 dereceyi aşacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkacağını belirterek vatandaşları günün en sıcak saatlerinde dikkatli olmaya çağırdı.

İzmir Buca’daki yangının çıkış anı görüntülendi: Akılalmaz sorumsuzluk pes dedirtti!

İzmir’in Buca ilçesinde başlayarak diğer ilçelere sıçrayan orman yangınının çıkış anı görüntüsü ortaya çıktı. Kaçak bir inşaatta yapılan kaynak işlemi sırasında çıkan yangına ilişkin gözaltı sayısı 5’e yükseldi.

Manavgat Belediyesi’ne operasyon: Belediye Başkanı hakkında gözaltı kararı

Son dakika: Manavgat Belediyesi’ne operasyon… belediye Başkanı Niyazi Nefi Kaya ve 35 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Pezeşkiyan: İran Silahlı Kuvvetleri savaşın bölgeye yayılmasını engelledi

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, Hankendi’de düzenlenen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı’nın (EİT) 17’nci Zirve Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “İran Silahlı Kuvvetleri, BM Şartı’nın 51’inci maddesine dayanarak meşru müdafaa hakkı çerçevesinde İran halkını, ülkenin egemenliğini ve toprak bütünlüğünü savundu. Verilen kararlı karşılıkla saldırganlara unutulmaz bir ders verildi ve savaşın bölgeye yayılmasına engel oldu” dedi.

Roma’da akaryakıt istasyonunda patlama: 10 kişi yaralandı

Roma’da akaryakıt istasyonunda patlama: 10 kişi yaralandı