Borçlu Servis Şoförü Kuyumcu Soymaya Kalkıştı

Adana’da Borcu Olan Servis Şoförü Kuyumcu Soymak İstedi

Adana’da yaşanan olayda, servis şoförü borcu olduğu için elinde av tüfeğiyle kuyumcu soymak istedi. Ancak polis ekipleri kısa sürede müdahale ederek şüpheliyi yakaladı.

Olay, Çukurova İlçesi’nde Gerçekleşti

Olay, 28 Ocak günü saat 17.00 sıralarında, Çukurova ilçesine bağlı Belediye Evleri Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre, servis şoförü Gökhan U. (48), av tüfeğiyle Ahmet R.’nin kuyumcusuna soyguna girişti. Tüfeğiyle çalışanları tehdit eden Gökhan U., 10 tam altın, 4 bilezik ve 60 bin TL para istedi.

İş yeri sahibi Ahmet R., “Yaptığın yanlış bir şey, sıkıntı neyse çözeriz” diyerek Gökhan U.’nun soygunu gerçekleştirmemesini istedi.

Polis Kısa Sürede Olaya Müdahale Etti

Olay sırasında kuyumcuda çalışan bir kişi, Gökhan U.’nun dikkatini çekmeden panik butonuna bastı. Çukurova İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı devriye ekipleri, panik alarmı ile kuyumcuya 30 saniye içerisinde ulaştı. Polis ekipleri, şüpheli Gökhan U.’yu kelepçe takarak etkisiz hale getirdi.

Şüpheli Emniyette İfadesinde Borcunu Ödeyemediğini İtiraf Etti

Gözaltına alınan Gökhan U.’nun emniyetteki ifadesine göre, “Borcum vardı. Ödeyemeyince soygun yapmaya karar verdim. Tüfeği alıp, ilk gördüğüm kuyumcuya girdim” dediği iddia edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Gökhan U., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. – ADANA

Related Posts

Kaybolduktan 30 yıl sonra aynı kıyafetlerle geri döndü: Hiçbir şey hatırlamıyor

Romanya’da 1991 yılında kaybolan bir adam, 30 yıl sonra kaybolduğu gün giydiği kıyafetlerle geri döndü.

Murat Övüç’ün hesabına erişim engeli… 4 milyon takipçisi vardı

Ticaret Bakanlığı’nın “yasa dışı bahis ve kumar reklamı yaptığı tespit edilen yüksek takipçili 30 sosyal medya hesabına erişim engeli getirildiğini” duyurması sonrası, sosyal medya fenomeni Murat Övüç’ün Instagram hesabına da Türkiye’de erişim engeli getirildi.

Beşiktaş, Konferans Ligi için avantaj arıyor: Rakip Lausanne

UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Beşiktaş, Lausanne deplasmanına çıkacak.

Trafik Normale Döndü

Kocaeli’deki D-100 kara yolunda tanker kazası sonrası kapanan Ankara istikameti açıldı.

Bakan Tekin, yurt dışında görev yapacak öğretmen ve okutmanların bilgilendirilmesi toplantısında konuştu Açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Türkiye’nin dünyanın 56 farklı ülkesinde eğitim öğretim hizmeti sunan okul ve kurumları bulunduğunu belirterek, “Bizim dünyanın her köşesinde bulunmaya ihtiyacımız var. Ne derlerse desinler, bu politikaya da devam edeceğiz.

Kahramanmaraş’ta Sağlık ve Su Sorunları

İrfan Karatutlu, Kahramanmaraş’ta sağlık hizmetleri ve su sorunlarının çözüme kavuşturulmadığını belirtti.