BTP 9. Bursa İl Kongresi Hüseyin Baş’ın Katılımıyla Yapıldı
BTP 9’uncu Bursa Olağan İl Kongresi, Genel Başkan Hüseyin Baş’ın katılımıyla, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.
Kongrede söz alan BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, her bölgede coşkuyla karşılandıklarını belirterek, “Siyasetteyiz, ticaretin çeşitli aşamalarında yer aldık. Her bulunduğumuz yerde sevgiyle karşılandık. Bu, bizim için büyük bir onurdur. Türkiye’nin her köşesinde varız. Siyasetin ve muhalefetin ortak bir zeminde buluşabilmesi önemli.” dedi.
“Güçlü İmajlarıyla İleri Gelmeye Çalışıyorlar”
Hüseyin Baş, AKP’nin bugün gerçekleştirdiği kongreyle ilgili eleştirilerde bulunarak, eski futbolcu Mesut Özil üzerinden konuştu. Baş, “AK Parti güçlü bir imaj sergilemeye çalışıyor, ancak bu iktidarın son çırpınışlarıdır. Partiye şunu söylemek istiyorum: Ronaldo ya da Messi’yi getir, iktidarda kalamazsınız. Ülke keskin bir şekilde ikiye ayrıldı ve bu durumu hepimiz görüyoruz.” şeklinde konuştu.
“Sosyal Medyada Tweet Atmaktan Korkuyorlar”
Halkın ve siyasetçilerin sosyal medyayı özgürce kullanamadığını vurgulayan Baş, “Siyasilere baskı uygulanıyor, konuşanlar hemen susturuluyor. Vatandaşlar korku içinde, tweet atamıyor. Eskiden beğenmekten çekiniyorduk. Şimdi insanlar rahatlıyor. Bu durumu zulüm olarak görüyorum.” dedi.
More Stories
Ece Gürel’in eşi önce kullanıcı adını böyle değiştirdi sonra ortadan kayboldu: O da kayıplara karıştı
Özlem Vurak Gürzel, Beykoz Belediye Başkan Vekili seçildi
ABD ve Rusya’dan Suriye için ‘acil’ çağrı