İmamoğlu’nun hakim karşısına çıkacağı tarih netleşti!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Lisans Diplomasıyla İlgili Hapis Talebi Tarihi Belli Oldu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, lisans diplomasının sahte olduğu iddiası nedeniyle 8 yıl 9 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanacağı tarih açıklandı.

Ekol TV tarafından yapılan habere göre, İmamoğlu’nun duruşması 11 Eylül’de gerçekleşecek. İmamoğlu, 11 Eylül tarihinde İstanbul 59. Asliye Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkacak.

Related Posts

Ekrem İmamoğlu: Hapiste olmamızın nedeni açık

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı, seçilmiş İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, 26. Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin açılışı için Silivri’den gönderdiği mektup, İBB Başkanvekili Nuri Aslan tarafından alanı dolduran kalabalığa okundu.

Bursa’daki Orman Yangını Takip Ediliyor

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, Bursa’daki yangınla ilgili rüzgar endişesiyle müdahaleleri sürdürüyor.

Bu prizler acilen toplatılıyor! Uzak durun

Almanya’da üretilen Safety+ özellikli prizler, ölümcül elektrik çarpması riski nedeniyle geri çağrıldı. Tüketicilere kullanmayın ve iade edin çağrısı yapıldı.

İstanbul Üniversitesi’nden Ekrem İmamoğlu kararı: Yüksek lisans diploması da iptal edildi

İstanbul Üniversitesi, Ekrem İmamoğlu’nun yüksek lisans mezuniyeti ve diplomasını iptal etti. İptal gerekçesi olarak “koşullarda eksiklik” gösterdi.

Yedigöller: Doğanın Cenneti

Erzurum İspir’deki Yedigöller, doğal güzellikleri ve zengin faunasıyla dikkat çekiyor.

İran: Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı ile yeni bir protokol belirleyeceğiz

İran: Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı ile yeni bir protokol belirleyeceğiz