Rusya: Ukrayna, İstanbul’da anlaşmaya varılan esir takasını erteledi

Rusya ve Ukrayna Arasındaki Esir Takası Ertelendi

İstanbul’da Rus heyetine başkanlık eden Vladimir Medinskiy, Ukrayna’nın bu hafta sonu yapılması beklenen esir takasını ertelediğini açıkladı.

Medinskiy, Ukrayna ile 2 Haziran Pazartesi günü İstanbul’da gerçekleştirilen görüşmelerde anlaşmaya varılan esir takasının ertelendiğini belirtti.

Rus heyet başkanı Medinskiy, Ukrayna’nın iki ülke arasında planlanan esirler ile askerlerin takasını ertelediğini sosyal medya üzerinden duyurdu.

Medinskiy, yaptığı açıklamada, Ukrayna tarafının beklenmedik bir şekilde hem cenazelerin kabulünü hem de savaş esirlerinin takasını belirsiz bir süreliğine ertelediğini ifade etti. (DHA)

Related Posts

Ukrayna ordusu Herson bölgesinde bir apartmanı vurdu: Enkaz altında onlarca kişi var

Herson Bölgesi Valisi Vladimir Saldo, Ukrayna ordusunun Herson bölgesindeki Alyoşki kasabasında bir apartmanı vurduğunu, enkaz altında onlarca kişinin olduğunu belirtti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bakan: İzmir yargı tarihinde biz hiç böyle bir şey görmedik!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bakan: İzmir yargı tarihinde biz hiç böyle bir şey görmedik!

Edirne’de tır sürücüsü aracında ölü bulundu

Manisa’dan yüklediği malzemeyi Edirne’ye getiren tır şoförü aracında ölü bulundu.

O ilimizin 50 günlük suyu kaldı!

Temmuz ayıyla birlikte sıcaklıkların artması ve yağış miktarının düşmesiyle beraber barajlardaki su miktarı düşmeye başladı. Son olarak Hatay’da 3 ilçenin 50 günlük suyu kaldığı açıklandı.

CHP’den Bayrampaşa Belediyesi’ndeki istifalar hakkında açıklama: Suç duyurusunda bulunuldu

CHP’den Bayrampaşa Belediyesi’ndeki istifalar hakkında açıklama: Suç duyurusunda bulunuldu

Bayrampaşa Belediye Meclisi’nde CHP’li 2 üye partilerinden istifa etti

Bayrampaşa Belediye Meclisi’nde CHP’li 2 üye partilerinden istifa etti