Seyir halindeki TIR alev alev yandı

Uşak’ta Seyir Halindeki TIR’da Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

Uşak’ta seyir halindeki bir TIR’da çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alındı. İzmir-Uşak Karayolu Ürünköy yakınlarında meydana gelen olayda, C.U. (59) idaresindeki 35 AVF 214 plakalı TIR’ın dorse kısmında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangın, hızla büyüyerek tüm dorseyi sardı ve yol kenarındaki ağaçlık alana da sıçradı.

Çevredeki vatandaşların durumu derhal 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine bölgeye polis, jandarma, itfaiye ve Uşak Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı ekipler sevk edildi.

Ekiplerin başarılı müdahalesi sonucu yangın söndürülürken, dorse kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Related Posts

Galatasaray Taraftarları’ndan Anlamlı Bağış

Salihli’deki Galatasaray Taraftarlar Derneği, engelli gence akülü sandalye hediye etti.

İstanbul’da Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu

İstanbul’da düzenlenen operasyonda 73 düzensiz göçmen yakalandı, sahte belgeler ele geçirildi.

Kocaeli’de Çocuklara Ücretsiz Binicilik Eğitimi Verildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz binicilik eğitimlerinde 130 çocuk, at sevgisini öğrenerek sertifikalarını aldı. Dört hafta süren eğitimlerde çocuklar, at bakımı ve biniş teknikleri öğrenirken hayvan sevgisi de pekiştirildi.

Özgür Özel: Ferdi’nin emaneti Nehir baba mesleği için gerekli puanı aldı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Nehir Zeyrek’in sınav sonucunu “Hepimizin gözü aydın” notuyla paylaştı.

Gürcistan’da öldürüldü… Restoranda kanlı pusu

Gürcistan’ın Batum kentinde meydana gelen olayda restoranda yemek yiyen Hakkı Tekin silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda Tekin, hayatını kaybetti.

Dünyanın hem en eski hem de en küçük ordusu: 135 kişiden oluşuyor ve sadece tek bir kişiyi koruyor

Dünyanın hem en eski hem de en küçük ordusu unvanını taşıyan 135 kişilik İsviçreli Muhafızlar Birliği, asırlardır tek ve değişmez bir görevle varlığını sürdürüyor: Papa’nın güvenliğini sağlamak.