Üsküdar’da Gecekonduda Yangın: 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Üsküdar’da Gecekondu Yangınında 2 Kişi Hayatını Kaybetti

İstanbul Üsküdar’da bulunan Yavuztürk Mahallesi Dağyeli Sokak’ta meydana gelen yangın faciasında, 19 Ocak tarihinde 2 kişi yaşamını yitirdi. Saat 03.15 sıralarında başlayan yangın, olay yerine gelen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından söndürüldü.

Olay sırasında gecekonduda bulunan Engin Y. (33) ve İsmail T. (38) isimli şahısların hayatını kaybettiği belirlendi. Cenazeler, Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırılmak üzere olay yerindeki incelemelerin ardından alındı.

Yangının şahısların yakınları ve mahalle sakinleri arasında büyük üzüntüye sebep olduğu belirtilirken, olayın tanıklarından Yüksel Aydın, “Mahallemiz dumanlar altında kaldı. Yangını fark edince, bir akrabamız bizi arayarak ‘Engin’lerin evi yanıyor’ dedi. Çocuklarımızın acı şekilde hayatını kaybettiğini öğrendik. Engin, ölmeden önce benden para istemişti. ‘Açım, sana çay yapacağım ve ekmek alacağım’ demişti” açıklamasında bulundu.

Related Posts

CHP maskeli provokatörlerin oyuncağı haline geldi

AK Parti Kadın Kolları’nın programına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Leman dergisinin Peygamberimiz’e (sav) hakaretini savunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e tepki gösterdi: “Milyonların gördüğü hakareti, rezilliği, provokasyonu sen göremiyorsan sorunu başkasında değil kendinde ara. CHP sadece belediye soyguncularının değil milletten kopuk marjinaller, yüzü maskeli provokatörler, ağzı bozuk sokak eşkıyalarının oyuncağı haline gelmiştir. Özgür Özel’in girdiği yol çıkmaz sokaktır.”

Orta Doğu’yu şoke eden yasa tasarısı geçerse, ABD’nin B-2’leri İsrail’e gidecek

ABD Kongresi’ne sunulan yasa tasarısı kabul edilirse, tarihte ilk kez B-2 hayalet bombardıman uçakları yabancı bir orduya açılacak. Başkan Trump’a İsrail’e bu uçakları operasyonel olarak kullandırma yetkisi verecek tasarı, İran’ın nükleer silah geliştirme ihtimaline karşı Washington’un yeni stratejisini yansıtıyor.

Kuzey Kore”de bir ilk: Devasa turizm kompleksi açıldı

Kuzey Kore’nin Kalma Yarımadası’na inşa edilen 20 bin kişilik yeni turizm kompleksi, yerli ziyaretçileri kabul etmeye başladı. 7 Temmuz’da ise ilk kez bir Rus turist grubunun bölgeyi ziyaret edeceği belirtildi.

Hamas Genel Sekreteri Hürriyet’e konuştu: ‘İşgal biterse esirleri bırakırız’

Hamas Siyasi Büro’nun Gazze Genel Sekreteri Ebu Avn, İsrail işgalinin bitmesi karşılığında tüm rehineleri serbest bırakarak ateşkes yapmaya hazır olduklarını söyledi. Hamas yetkilisi, bölgedeki “merkez güç” olarak tanımladığı Türkiye’nin barış çabalarından mutlu olduklarını aktardı.

Elon Musk sınır dışı edilecek mi? Trump açıkladı

ABD Başkanı Donald Trump, bir süre önce ilişkilerini kopardığı ABD’li milyarder iş insanı Elon Musk’a yönelik tehdit gibi açıklamalarda bulundu. Donald Trump, 7 Temmuz Pazartesi günü Beyaz Saray’da İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile yapacağı …

Trump’tan Fed Başkanı Powell’a ağır tepki: Bir moronumuz var

Faiz oranlarında 3 puanlık indirim yapılmamasının ülkeye neredeyse 1 trilyon dolara mal olacağını savunan Trump, Powell’ı kast ederek, “Ancak bir morona sahibiz” dedi